Logeren aan de Zinkweg
Genieten met een glimlach

 Bed & Breakfast - Logeren aan de Zinkweg


Onze accommodatie is de beste keuze die u kunt maken voor rust, ontspanning en ruimte.  Even genieten van een weekend weg of een heerlijk lange vakantie.

Met deze site geven we u een impressie van ons verblijf aan de Zinkweg te Oud-Beijerland.

De Zinkweg, op slechts 15 minuten rijden van Rotterdam, bestaat uit een lange dijk welke begint in het centrum van Oud-Beijerland en eindigt bij de grens met Nieuw-Beijerland. De dijk wordt onderbroken door de N 217.
Via de N 217 kan de afslag worden genomen naar het Buurtschap Zinkweg, een buurtschap wat geheel op zichzelf staat, met een eigen karakter. Zo was tijdens de Tweede Wereldoorlog de verzetsgroep Zinkweg berucht. Het is in deze wijdse omgeving waar wij naast de bouw van onze eigen woning in 2019 een heus volwaardig verblijf hebben gerealiseerd, wellicht de opmaat voor een volgende levensfase, voor nu een heerlijke locatie om kortstondig te verblijven.  Want als je eenmaal de rust en ruimte hebt ervaren wil je er nooit meer weg.
Het logeerhuis is gelegen net buiten de bebouwde kom van het Buurtschap Zinkweg op een oppervlakte van 3 HA. Op deze locatie staat ook ons woonhuis. Een huis wat in de omgeving bekendheid geniet vanwege haar grote glazen voorpui.Paarden aan de Zinkweg

Vanaf de maand april tot november lopen de opfokpaarden van onze buurman Kramer Horses in de wei. Voor het tweede jaar nu een groep jonge hengsten die stoeipartijen afwisselen met rustmomenten, een waar genot om naar te kijken. Een wandeling om de wei heen is al snel 800 meter lang en dat op een eigen terrein!

Op ons afsluitbare terrein is volop parkeergelegenheid. Ook bieden we de mogelijkheid uw hybride of elektrische auto op te laden.

De omgeving is wijds te noemen. 

De agrarische sector is volop vertegenwoordigd. Ook het toerisme is er in toenemende mate vertegenwoordigd . Zo zijn er op de Zinkweg twee campings en enkele B&B 's gevestigd .Zicht op de weidevogels vanuit "Logeren aan de Zinkweg".

Het vakantiehuis is in 2019 gebouwd en is feitelijk een volwaardige woning, afgewerkt met red cedar hout. Goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en dubbele airco. De basis moet immers kloppen.
De knusse woonkamer is voorzien van een vide. Op de vide kan gewerkt maar ook geslapen worden. De badkamer is ruim, voorzien van douche, toilet en badmeubel.
Op de gang bevindt zich nog een tweede toilet.
De leefkeuken is via een open gang te bereiken. Ook deze keuken is voorzien van alle gemakken. In deze ruimte staan ook een wasmachine en een droger. De woning leent zich dus voor een kortstondig maar ook voor en langdurig verblijf.
De grote slaapkamer is via een aparte trap vanuit de keuken te bereiken.
Via een schuifdeur is het terras te bereiken vanwaar u kunt genieten van een "oneindig" uitzicht, op al het groen en de vele soorten vogels die voorbij vliegen. De hazen en soms de reeën komen dichtbij.

Sauna 
In 2022 hebben we een heerlijke sauna-ruimte gemaakt. De grote sauna biedt volwaardige privacy.
Liggend op de saunabanken kan je genieten van de warmte en tegelijkertijd van het uitzicht over de landerijen. De ruimte is voorzien van een eigen omkleedruimte en een regen/stort douche, zodat na een lange wandeling of fietstocht de ontspanning optimaal gezocht kan worden. 
We hopen u vlug te zien!!
E-mailen
Bellen
Map
Info